Hej Lasse.

Vil blot takke dig for en fantastisk og sjov oplevelse.
Alle pigerne var så glade og har snakket meget om dit trylleri. De har snakket meget om dig i børnehaven og jeg skulle huske og sende en hilsen til Viola og det lille dyr, som pruttede meget.

Vil helt klart bruge dig en anden gang og har givet børnehaven et af dine kort. Min datter Luna mener at du drillede lidt med dit trylleri og hun var vild med at hjælpe dig med at trylle.

Tusind tak og mange hilsner fra Luna og Janne.

__________________________________________________ 

Fantastisk,  fantastisk,  fantastisk, det bliver ikke sidste gang vi prøver det !!

Mvh
Annika

__________________________________________________ 

Kære Lasse,

Allerførst: TUSIND TAK!

Det var en forrygende succes!!!
Da jeg kom og hentede Perle oppe ved klassen efter sidste time, var alle børnene ellevilde og superglade og de fortalte mig i munden på hinanden, at der havde været en tryllekunstner og der kom ild ud af hans bog!!! Og alt muligt! Og så alle de festlige ballondyr og ballonhatte, fantastisk! Så jeg kan kun sige at det var en kæmpe succes. Idag var der også nogle forældre der kommenterede at deres børn havde synes det var helt fantastisk og havde tegnet og fortalt derhjemme i går aftes.

Så jeg er også glad og tilfreds! Og Perle sagde at hun skulle hilse mig fra tryllekunstneren - tak - ;-)

Ulrikka

__________________________________________________ 

Hej Lasse

Selv tak vi synes det var et rigtig godt show, folk har snakket så meget om det.

Specielt går snakken på de ting du gik rundt ved bordene og lavede, det er folk er helt vilde med. En har sågar ville hyre dig til en havefest hvis han kunne få en god pris.

Vi vil gerne sige tusinde tak for rigtig god underholdning og god stemning, du var helt sikker med til at skabe en rigtig god aften.

Tine

__________________________________________________ 

Hej Lasse

Jamen, det er sandelig en flot hjemmeside du har lavet, stort til lykke fra os her og hermed også viderebragt megen ros for et sjovt og spændende trylleshow fra vore venner og familie der var med til festen.

Vivi og Niels.

__________________________________________________ 

Kære Lasse

FDF K17 Valby havde fornøjelsen af din underholdning en aften. Det var alletiders for børnene og som en ekstra bonus var forældrene også underholdt. Du har børnenes opmærksom under hele showet og der er smil på læben hele vejen rundt.

Med venlig hilsen
Dennis, FDF K17 Valby

__________________________________________________ 

Hej Lasse

Tusind tak for en fantastisk eftermiddag. Alle mine gæster var helt vilde med dine kunstner og din personlighed. Jeg har givet mange visitkort ud til forældre fra min datters klasse. De taler om det endnu. Det var helt bestemt højdepunktet på en ellers super dejlig dag. Jeg er sikker på, at det kommer til at gå dig godt, på grund af din personlighed.

Med venlig hilsen

Per og Emily

__________________________________________________ 

Kære Lasse!

Dagplejerne i Ølsted vil gerne sige dig rigtig mange tusind tak for din optræden i forbindelse med Dagplejens Dag onsdag den 13. maj 2009.

Din indgangsvinkel til de små børn var helt perfekt - du konfronterede dem stille og roligt, og de (og de voksne) var tryllebundet af din kunnen med balloner.

Det var en dejlig formiddage med dig på besøg - og det vakte stor jubel at der både var ballondyr og blomster med hjem til alle. Du vil helt klart blive anbefalet til alle som vil høre om det.... ;-D

x