6Ldp120pAAAAAEApXwdMC3aSjj1ZkCA-plEQzclY

Underholdning til børn

Magisk og humoristisk underholdning til børn

Oplev en blanding af sjov, humoristisk underholdning og fængslende magi, der tager børnene med på en uforglemmelig rejse ind i trylleriets forunderlige verden.

DM I BØRNETRYL:

🥇1. PLADS I 2018
🥈2. plads i 2012
🥉3. Plads I 2011
🥇1. PLADS I 2008

Årets børnetryllepris
– Pjerrots Tryllepris

🥇1. plads i 2021
🥇1. plads i 2019

SE LASSE K OPTRÆDE

Skab magiske minder, der vil blive husket og talt om i lang tid efter dit event er forbi

Års erfaring

oppustet ballondyr

AWARDS

BØRNE TRYL

Hver forestilling er skræddersyet til at fange børnenes opmærksomhed

Min uhøjtidelige og engagerende tilgang får børnene til at grine hjerteligt, mens de sidder på kanten af deres sæder i forundring over de magiske tricks, der udfolder sig foran deres øjne.

At have mig til at optræde til dit børneevent er en sikker måde at tilbyde en sjov, interaktiv og mindeværdig oplevelse, der vil efterlade børnene forundrede og begejstrede. Mine forestillinger er ideelle til skolearrangementer, børnefødselsdage, familiefester og andre begivenheder, hvor børnenes underholdning er i centrum.

Kidsaids

Tryller smil frem på børnehospitalerne

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med KidsAid siden 2017 og bringe min lidenskab for trylleri og ballondyr til børneafdelingerne på Hvidovre og Herlev hospital.

KidsAid logo i grøn

” Vi har i KidsAid brugt Lasse K til rigtig mange events både store og små med stor succes! Lasse K laver ballondyr og skaber magi for børn – og de elsker det! Han er nærværende og god til ALLE slags børn.

KidsAid bruger Lasse som fast tryllekunstner på flere af landets børneafdelinger – til stor glæde for børnene, deres forældre samt personale.

Vi kan til enhver tid anbefale at bruge Lasse K til at gøre en dag mere festlig. “

Emma Iben Rosenkrantz Holm

Projektleder hos KidsAid

Dream team

Mød holdet bag

Tugge

Tukanen

Puf

Flamingoen

Liva

Datteren

Leif

Krokodillen

Ove

Onkel

"Vi havde Lasse K ude for at underholde børn og voksne til vores sommerfest i børnehaven. Han var super god til at inddrage børnene, og alle ville gerne hjælpe ham med hans trylleri. Lasse K er god til at være i børnenes højde. Kan kun anbefales herfra"


Jette Meyer Borggård

Børnehuset Nord- og Sydpolen samt Isbjerget

"Vi i Bech-Bruun har brugt Lasse flere gange. Man kan se og mærket, at Lasse tryllebinder børnene med sit show og at han bruger tid på hvert barn, når der skal laves ballondyr"


Christina Greger

Rejsekonsulent hos Bech-Bruun

"Vi i teamet bag CPH Familiedag var meget imponeret over hvordan det lykkedes Lasse K at tryllebinde både store og små under hans shows – voksne, børn, teenagere, alle fulgte med og udviste stor begejstring. Showet var sjovt, underholdende og overraskende."


Lotte Wellendorph

Public Affairs Coordinator, Københavns Lufthavn

"Lasse er ikke kun en ekspert i at forstå firmaet, han er også engageret. Under vores samtale bemærkede jeg, at han var utroligt lyttende og har en dyb forståelse for firmaets behov. Hans tryllekunst og de fantastiske ballondyr fangede alles opmærksomhed, især børnenes. Det var tydeligt, at hans talent og dygtighed imponerede alle i rummet."


Anette Therkildsen

Servicechef, Horten

"Lasse var forbi til vores datters konfirmation og det kunne ikke have været bedre. Lasses evne til at aflæse hvilke gæster, som han skal have hjælp af, er fantastisk og det gjorde hans show perfekt til vores aften. Tak Lasse K! De største anbefalinger herfra."


Vibeke Munch Kløve

"De bedste børneartister formår at underholde både børn og forældre og netop det gør Lasse K til en fantastisk tryllekunstner. Dygtig magiker med sjove indslag undervejs - en entertainer for hele familien. "


Nicki Stougaard

Marketingansvarlig, Storcenter Nord

"Lasse K og hans tryllerier har i efterhånden rigtig mange år været et fast indslag til den årlige juletræsfest i vores virksomhed. Han forstår at være vedkommende for både børn og voksne. Og så er han ufattelig sjov.


Berit Bothe

Administrationschef, Jobindex

"Lasse K er altid super velforberedt, engageret og god til at fange børnene – som både griner højt, stirrer på tryl og tricks med store øjne og arbejder koncentreret under Lasse Ks kyndige vejledning. Vi kan kun give Lasse de bedste anbefalinger med på vejen – og vi kommer helt sikkert til at hyre ham til nye magiske eventyr på biblioteket."


Louise Lidang Krøyer

Børneformidler
Børnetryllekunstner